Legújabb szenvedélyemnek hódolva indítottam ezt az oldalt a menűben.Megpróbálom itt képekben megmutatni egy egy virág készítését.További kérdésekkel e-mailben fordulhat hozzám akit érdekel ez a technika.

PIPACS

ELSŐ LÉPÉSBEN SZÜKSÉGÜNK LESZ FEKETE CÉRNÁRA,ÉS KB 2X 5 CM HOSSZÚ , 28-AS VASTAGSÁGÚ ZÖLD VIRÁGDRÓTRA.a CÉRNÁT KÖRÜLBELÜL 30-40 SZER TEKERJÜK KÉT UJJUNKRA,MAJD A DRÓTOKKAL MINDKÉT OLDALÁN.MINT AMIKOR POMPONT KÉSZÍTÜNK CSAVARJUK SZOROSRA.KÖZÉPEN VÁGJUK KETTÉ.

A KÖZÉPRÉSZHEZ UGYANCSAK 28 AS DRÓTOT HASZNÁLUNK.HURKOT HAJLÍTUNK EGYIK VÉGÉRE,MAJD ERRE EGY KB 1 CM ÁTMÉRŐJŰ ZÖLD VIRÁGMASSZÁT FŰZÜNK,ÚGY,HOGY A HUROK KB A GÖMB KÖZEPÉNÉL LEGYEN.MEGFORMÁZZUK ,MAJD OLLÓVAL KISSÉ BECSÍPJÜK,HOGY ELNYERJE A FORMÁJÁT.EZT A KÖZÉPRÉSZT ILLESZTJÜK A CÉRNÁS DRÓTHOZ,ÉS A KETTŐT ÖSSZETEKERJÜK.EZ LESZ A PIPACS KÖZEPE.

PIROS MASSZÁT KB 1.5 CM VASTAGRA NYUJTJUK. A NAGYMÉRETŰ WILTONOS RÓZSASZIROM KISZÚRÓVAL 4 SZIRMOT KÉSZÍTÜNK.MINDEGYIK KÖZEPÉBE KB 5 CM HOSSZÚ FEHÉR 28 -AS VIRÁGDRÓTOT SZÚRUNK.A SZIRMOKAT ÚGY NYUJTJUK,HOGY A DRÓT KÉT OLDALÁTÓL A SZIROM SZÉLE FELÉ VÉKONYÍTUNK.KÉT OLDALT A SZIROMBÓL SZIKE SEGÍTSÉGÉVEL,MINT A KÉPEN ÉRZÉKELHETŐ IS ,KIVÁGUNK EGY KIS FÉLKÖRT,HOGY MEGKAPJUK A PIPACS SZIROM FORMÁJÁT.EZUTÁN GÖMBFORMÁZÓT HASZNÁLVA ALAKÍTJUK ÉS FORMÁZZUK A SZIRMOT TOVÁBB.NEM FELTÉTLENÜL MUSZÁJ EREZNI.EREZÉS NÉLKÜL IS CSODÁS LESZ.

MINDEN SZIRMOT EGYENKÉNT RÖGZÍTÜNK A PIPACS KÖZÉPHEZ,SZOROSAN DE ÓVATOSAN TEKERVE KÖZBEN A ZÖLD VIRÁGSZALAGOT.

A SZIRMOK KÖZEPÉT VAGY FEKETE PORFESTÉKKEL ÁRNYALJUK,VAGY AIRBRUSH SEGÍTSÉGÉVEL VISSZÜK FEL A FEKETE FESTÉKET A VIRÁGRA.VAGY AKÁR A KETTŐT ÖTVÖZVE.

A PIPACSHOZ BIMBÓT IS KÉSZÍTÜNK.EHHEZ EGY KB 3 CM NAGYSÁGÚ ZÖLD OVÁLIS ,EGYIK OLDALÁT KICIST HEGYESÍTETT MASSZÁT SZÚRUNK 24-ES VIRÁGDRÓTRA,MAJD KÖRBETEKERJÜK ZÖLD VIRÁGSZALAGGAL.

OLLÓ HEGYÉVEL BECSIPKEDJÜK.

KAMILLA

 

vissza a címoldalra





 
E-mail:
Jelszó:
 Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
 
 


lenke-torta.lapunk.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérképHirdess oldalainkon!
ingyen honlap
Powered by lapunk.hu - Legyen neked is egy ilyen oldalad ingyen!